Novi Sad
04.10.2023.
11:24 > 11:24
Grad Novi Sad i 11 opština koje čine Južnobački upravni okrug razmatraju inicijativu da se na teritorijama ovih lokalnih samouprava formiraju jedinice civilne zaštite opšte namene.
  • Kuzman

    04.10.2023 16:48
    Nove jedinice na čelu sa npoismenim bilmezima SNS
  • Pera

    04.10.2023 15:45
    Niko
    Evo javno da kazem niko.Kad treba da se alika onda au tu privatne firme danju nocu.Kad treba da se akloni drvo sa kuce onda nije nicija nadleznost od oluje dva meseca drvo na kuci zvato Elenilo bezbroj puta email slike klasicno skidanje sa dn reda jedino medije da se zovu da se digne frka pa da neato urade al ne moze lepo ni slucajno uzas sramota toliko sta god da je prepusteni ste sami sebi sem ako niste clan pa preko neke veze neato i to ce te im odraditi sad na izborima bolje da ste platili nekoga toliko hvala
  • /

    04.10.2023 14:20
    /
    e bas da vidim nekoga van nsa da skloni lisce sa sahta
  • bora

    04.10.2023 13:32
    pozari
    MUP za vanredne situacije ne deluje preventivno za fizicka lica
    usled nepravilne izgradnje ili nadogradnje.Prijavi sam takav
    slucaj i dobio odgovor da nisu nadlezni i da su im uzeli nadleznost.
    Radilo se o mogucnosti izbijanja pozara usled ukrstanja instalacija.
    Niko nije nadlezan u NS.
  • Bubi

    04.10.2023 12:42
    Civilnu zastitu da vodi neki tatin sincic sa kupljenim fakultetom i clanskom kartom SNS i da je po mogucnosti sluzio civilnu vojsku u nekom zabavistu a ljudi koji imaju veze sa materijom proterati i osuditi zbog podrivanja sistema i vodjinih stavova i vidjenja.....
  • ex chapman

    04.10.2023 12:09
    prviatizovaaaaa
    i obavezno privatne radne akcije - gde ce mladi besplatno da rade na imanjima i u fabrikama bogatih
    i zadruge - gde ce mali poljoprivrednici moci da udruze sredstva sa latifundistima pa ce da dele zaradu - koje nece biti jer ce vesti racunovodja da udesi kako zadruga nikad nista ne profitira. na kraju ce da se imovina rasporoda budzasto, a kupac ce biti - kontraverzni biznismen
    i naravno OBAVEZNI vojni rok
    nazdravlje vam mleko iz praha
  • Izvidjac Futog

    04.10.2023 12:01
    Daj
    Daj bože da ta ideja zaživi u praksi.Protekla vremena i dogadjaji ukazuju za sto hitnijim stvaranjem jedinica civilne zaštite.Adekvatno opremljene i obučene.Sada ovo sto imamo od jedinica civilne zaštite je nedovoljno.Da ne kazem simbolicno u odnosu na potrebe države .Naglasiću još jednom pripadnici moraju biti adekvatno opremljeni obučeni.Jer nova vremena donose nove bezbednosne izazove.
  • Hmmm

    04.10.2023 11:59
    Naprednjaci planiraju svašta nešto pred izbore.

    Civilna zaštita ne bi smela da se stranački “privatizuje”.

    Pogotovo kada se očekuju neveiđene poplave, suše, grad, oluje i zemljotresi.

    Da li će dozvole za izgradju privatnih zgrada i porodičnih kuća obuhvatiti kriterijum i preduslov za zaštitu od SVIH ovih extremnih vremenskih prilika? Npr, temperature od 50° nisu nezamislive u bližoj budućnosti. Uključivanje klima uredjaja u svakom stanu u gradu - nije rešenje.

    Mada, očekujem da će svi u glas pevati: “Pa nismo znali”.
  • Лиманац

    04.10.2023 11:37
    Подршка
    Подршка успостављању јединица Цивилне заштите на територији Јужнобачког округа!
  • Realnost

    04.10.2023 11:30
    Svako za sebe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna